You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Kaart

Escoffier

 

Gesloten van vrijdag 8 tot en met donderdag 14 augustus

Dit menu wordt geserveerd  tot en met 7 september.

 

 

 

Menu Escoffier

vitello tonato, kruidensalade

***

geroosterde zeeduivel, tomatencompote

***

nestduif Clamart, risotto

***

drie bereidingen met rood fruit

 

€ 74

 

Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99

Escoffier

Dit menu wordt geserveerd van 9 september tot en met 19 oktober

 

 

 

Menu Escoffier

javannais van eendenlever en gerookte eend 

    *alternatief: Iberico Bellota ham, watermeloen

***

zeebaars met girolles en risotto

***

kalfslende sous vide gegaard,onder salie-hazelnotenkorst

***

trio van nagerechten:
mascarponebalk met limoncello
crèmeux van kersen met chocolade, karamel en vanille
luxe granola 
 

€ 74

Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 99

Gourmand

 

Gesloten van vrijdag 8 tot en met donderdag 14 augustus

Dit menu wordt geserveerd tot en met 7 september

 

 

 Menu Gourmand             

 

voorgerecht

gemarineerde zalm,

koolrabi in soyadressing
of 
Iberico Bellota ham, watermeloen

hoofdgerecht

gekonfijte eendenbout, krieltjes

of 
krokante kabeljauw, Hollandse saus

dessert

crème Catelane

of

roomijs à la minute, fruitsalade

 

€ 54

Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 82

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 82

Gourmand

Dit menu wordt geserveerd van 9 september tot en met 19 oktober

MENU GOURMAND                

 

ceviche van tonijn

of

vitello tonato

***

snoekbaars gelakt met appelstroop

of

parelhoenfricassèe, gebakken shi take

***

ijsgekoelde soufflée van Grand Marnier

of

duo van witte en fondant chocolade

 

 

 

€ 54

 

Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 82

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 82

Kreeftenmenu

Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu. 

een volledige kreeft (800gr) per persoon

~

de eerste helft geroosterd met botersaus

~

de tweede helft Thermidor, basmatirijst

~

kolonel (limoensorbet, wodka en munt)

€ 75

 

Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99

Kreeftenmenu

carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat

~

skrei, beurre blanc en primeurasperges

~

Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel

Lunch

Elke werkdagmiddag

voorgerecht, hoofdgerecht

€ 35

 

met aangepaste wijn en koffie € 50

Lunch

carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat

~

skrei, beurre blanc en primeurasperges

~

Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel