

Escoffier
Gesloten van vrijdag 8 tot en met donderdag 14 augustus
Dit menu wordt geserveerd tot en met 7 september.
Menu Escoffier
vitello tonato, kruidensalade
***
geroosterde zeeduivel, tomatencompote
***
nestduif Clamart, risotto
***
drie bereidingen met rood fruit
Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99
Escoffier
Dit menu wordt geserveerd van 9 september tot en met 19 oktober
Menu Escoffier
javannais van eendenlever en gerookte eend
*alternatief: Iberico Bellota ham, watermeloen
***
zeebaars met girolles en risotto
***
kalfslende sous vide gegaard,onder salie-hazelnotenkorst
***
trio van nagerechten:
mascarponebalk met limoncello
crèmeux van kersen met chocolade, karamel en vanille
luxe granola
Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 99
Gourmand
Gesloten van vrijdag 8 tot en met donderdag 14 augustus
Dit menu wordt geserveerd tot en met 7 september
Menu Gourmand
voorgerecht
gemarineerde zalm,
koolrabi in soyadressing
of
Iberico Bellota ham, watermeloen
hoofdgerecht
gekonfijte eendenbout, krieltjes
of
krokante kabeljauw, Hollandse saus
dessert
crème Catelane
of
roomijs à la minute, fruitsalade
Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 82
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 82
Gourmand
Dit menu wordt geserveerd van 9 september tot en met 19 oktober
MENU GOURMAND
ceviche van tonijn
of
vitello tonato
***
snoekbaars gelakt met appelstroop
of
parelhoenfricassèe, gebakken shi take
***
ijsgekoelde soufflée van Grand Marnier
of
duo van witte en fondant chocolade
Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 82
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 82
Kreeftenmenu
Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu.
een volledige kreeft (800gr) per persoon
~
de eerste helft geroosterd met botersaus
~
de tweede helft Thermidor, basmatirijst
~
kolonel (limoensorbet, wodka en munt)
Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99
Kreeftenmenu
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel
Lunch
Elke werkdagmiddag
voorgerecht, hoofdgerecht
met aangepaste wijn en koffie € 50
Lunch
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel