You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Kaart

Escoffier

Dit menu wordt geserveerd vanaf 29 november tot en met 21 december.

Menu Escoffier 

kreeftenstaart / parelcouscous / groene appel / zachte curry

~

grillade van zeeduivel / hazelnoot / kastanjepompoen

~

sous vide gegaarde fazant  / pommes Anna /  rouleau van fazantendijen

~

Biscuit framboos / krokante feuilletine / crémeux vanille

 

€ 75

Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99

Escoffier

Het restaurant is gesloten van 2 tot 8 januari 2026

Deze menukaart is geldig van 9 januari tot en met 15 februari 2026

 

 

 

Menu Escoffier                                                     75

 

praline van ganzenlever en truffel / Sauternesgelei

(alternatief: Serrano in dezelfde bereiding)

***

skrei met kokkeltjes / erwtenknikkers / Hollandse saus

***

fazant met vulling van cantharellen / pastinaakpuree met panchetta

***

feuilletine van kersen en chocolade / mousse van passievruchten

€ 75

Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 99

Gourmand

Dit menu wordt geserveerd vanaf 29 november tot en met 21 december.

Menu Gourmand 

voorgerecht

oosters gemarineerde zalm / koriander / avocado /mango

of 

gedroogde ham van wildzwijn /waldorfsalade

~

hoofdgerecht

Wellington van hazenbout en kriekbier

of  

kabeljauw onder kruidenkorst,botersaus

~

nagerecht

soesjes / melkchocolade / pecannoot  / gekonfijte citroen

of 

krokante feuilletine / coulis van mandarijn / gezouten caramel

 

Onze menu’s worden uitsluitend voor het voltallige gezelschap geserveerd.

 

€ 54

Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 82

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 82

Gourmand

Deze menukaart is geldig van 8 januari tot en met 15 februari 2026

MENU GOURMAND       

voorgerecht

geroosterde ridderforel in ‘t groen 
of 
carpaccio van gebakken hertenbout, gefruite selder

hoofdgerecht

jonge ever / saus van Rodenbach 
of 
snoekbaars/ venkel / botersaus

nagerecht

flan Renversé / vanilleslagroom en karamel
of 
krokantje van witte chocolade / banaanroomijs

 

 

 

€ 54

 

Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 82

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 82

Kreeftenmenu

Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu. 

Het restaurant is tijdelijk gesloten, eens we weten wanneer we terug kunnen openen zullen we dit op de homepage vermelden. 

een volledige kreeft (800gr) per persoon

~

de eerste helft geroosterd met botersaus

~

de tweede helft Thermidor, basmatirijst

~

kolonel (limoensorbet, wodka en munt)

€ 85

 

Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 120

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 120

Kreeftenmenu

carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat

~

skrei, beurre blanc en primeurasperges

~

Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel

Lunch

Elke werkdagmiddag

voorgerecht, hoofdgerecht

€ 35

 

met aangepaste wijn en koffie € 50

Lunch

carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat

~

skrei, beurre blanc en primeurasperges

~

Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel