

Escoffier
Dit menu wordt geserveerd tot en met 18 juli.
Menu Escoffier
Remoulade van kreeft en Granny Smith
»
Sint Jacobsnoten met Serrano, tomatenvinaigrette
»
lamskroon, Torhoutse mosterd en asperges
(alternatief:rundsfilet in dezelfde bereiding)
»
delice van chocolade, frambozenmousse en mango
Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99
Escoffier
Dit menu wordt geserveerd van 19 juli tot en met 29 augustus
Menu Escoffier
Vitello tonato, kruidensalade
»
In Serrano gegaarde zeeduivel, tomaat
»
Nestduif uit Anjou, shi-take en krieltjes
»
drie bereidingen met rood fruit
Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 99
Gourmand
Dit menu wordt geserveerd tot en met 18 juli.
MENU GOURMAND
tartaar van tonijn, espuma van wasabi
of
rundscarpaccio, tomatenchutney
»
gekonfijte eendenbout, knolseldergratin
of
krokante zonnevis, kruidenboter
»
citroentaartje, crème Anglaise
of
chocolademousse à la minute
Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 82
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 82
Gourmand
Dit menu wordt geserveerd van 19 juli tot en met 29 augustus
MENU GOURMAND
gemarineerde zalm in soya dressing
of
Iberico ham, watermeloen
»
gekonfijte eendenbout, knolseldergratin
of
krokante kabeljauw 'Belle Epoque'
»
crème Catelane
of
roomiojs à la minute, fruitsalade
Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 82
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 82
Kreeftenmenu
Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu.
een volledige kreeft (800gr) per persoon
~
de eerste helft geroosterd met botersaus
~
de tweede helft Thermidor, basmatirijst
~
kolonel (limoensorbet, wodka en munt)
Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99
Kreeftenmenu
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel
Lunch
Elke werkdagmiddag
voorgerecht, hoofdgerecht
met aangepaste wijn en koffie € 50
Lunch
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel