
Escoffier
Dit menu wordt geserveerd vanaf 29 november tot en met 21 december.
Menu Escoffier
kreeftenstaart / parelcouscous / groene appel / zachte curry
~
grillade van zeeduivel / hazelnoot / kastanjepompoen
~
sous vide gegaarde fazant / pommes Anna / rouleau van fazantendijen
~
Biscuit framboos / krokante feuilletine / crémeux vanille
Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99
Escoffier
Het restaurant is gesloten van 2 tot 8 januari 2026
Deze menukaart is geldig van 9 januari tot en met 15 februari 2026
Menu Escoffier 75
praline van ganzenlever en truffel / Sauternesgelei
(alternatief: Serrano in dezelfde bereiding)
***
skrei met kokkeltjes / erwtenknikkers / Hollandse saus
***
fazant met vulling van cantharellen / pastinaakpuree met panchetta
***
feuilletine van kersen en chocolade / mousse van passievruchten
Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 99
Gourmand
Dit menu wordt geserveerd vanaf 29 november tot en met 21 december.
Menu Gourmand
voorgerecht
oosters gemarineerde zalm / koriander / avocado /mango
of
gedroogde ham van wildzwijn /waldorfsalade
~
hoofdgerecht
Wellington van hazenbout en kriekbier
of
kabeljauw onder kruidenkorst,botersaus
~
nagerecht
soesjes / melkchocolade / pecannoot / gekonfijte citroen
of
krokante feuilletine / coulis van mandarijn / gezouten caramel
Onze menu’s worden uitsluitend voor het voltallige gezelschap geserveerd.
Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 82
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 82
Gourmand
Deze menukaart is geldig van 8 januari tot en met 15 februari 2026
MENU GOURMAND
voorgerecht
geroosterde ridderforel in ‘t groen
of
carpaccio van gebakken hertenbout, gefruite selder
hoofdgerecht
jonge ever / saus van Rodenbach
of
snoekbaars/ venkel / botersaus
nagerecht
flan Renversé / vanilleslagroom en karamel
of
krokantje van witte chocolade / banaanroomijs
Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 82
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 82
Kreeftenmenu
Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu.
Het restaurant is tijdelijk gesloten, eens we weten wanneer we terug kunnen openen zullen we dit op de homepage vermelden.
een volledige kreeft (800gr) per persoon
~
de eerste helft geroosterd met botersaus
~
de tweede helft Thermidor, basmatirijst
~
kolonel (limoensorbet, wodka en munt)
Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 120
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 120
Kreeftenmenu
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel
Lunch
Elke werkdagmiddag
voorgerecht, hoofdgerecht
met aangepaste wijn en koffie € 50
Lunch
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel

