You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Feestdagen

Kerstavond en Kerstdag

Dit menu serveren we op Kerstavond en Kerstdag.

Champagne Hugues D'orfeuille 1er Cru

Hapjesbord

~

carpaccio van zeeduivel en kreeft, avocado

~

Jacobschelpen met gelakt buikspek, cantharellen

~

fazant Fine Champagne, cranberrycompote, dauphine-aardappelen

~

Gegratineerde passievruchtensabayon, frambozen-roomijs

~

met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.

Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693

Kerstavond en Kerstdag

Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.

 

vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes

~

heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc

~

Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen

~

banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Oudejaarsavond

Dit menu serveren we op oudejaarsavond.

Champagne Hugues D'orfeuille 1er Cru

Hapjesbord

~

Iberico Belottaham, geschaafde eendenlever, gemarineerde peer

~

krokante zonnevis, spinaziecrème, venusschelpjes

~

sous vide gegaarde hertenhaas met groene kool, kastanje, Aardappelnestje

~

crèmeux van braam, bananencompote, espuma van vlier

~

met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 120

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 120

Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.

Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693

Oudejaarsavond

Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.

 

vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes

~

heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc

~

Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen

~

banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Nieuwjaarsdag

Dit menu serveren we op Nieuwjaarsdag.

Champagne Hugues D'orfeuille 1er Cru

Hapjesbord

~

carpaccio van zeeduivel en kreeft, avocado

~

Jacobschelpen met gelakt buikspek, cantharellen

~

fazant Fine Champagne, cranberrycompote, dauphine-aardappelen

~

Gegratineerde passievruchtensabayon, frambozen-roomijs

~

met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.

Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693

Nieuwjaarsdag

Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.

 

vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes

~

heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc

~

Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen

~

banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Traiteur feestdagen

Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We vragen je graag om je bestelling 14 dagen op voorhand door te mailen.

Je bestelling is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse 14 dagen voor afhaaldatum. Bij de overschrijving graag deze mededeling toevoegen: je naam, datum van afhaalmoment en menukeuze. Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693

Hapjesbord € 11

3 verfijnde hapjes, chef's choice.

~

Afhaalmenu oudejaar / nieuwjaar € 75

compositie van zeeduivel,Serrano en Parmezaanschuim

Fazant 'Fine Champagne', cranberrycompote, dauphine aardappelen.

Panna cotta van Champagne, tartelette van tropisch fruit

~

Traiteur feestdagen

Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.

 

vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes

~

heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc

~

Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen

~

banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98