You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Kaart

Escoffier

Deze menu serveren we van 1 mei tot 23 juni.

Op 15 en 16 juni zijn we uitzonderlijk gesloten.

 

vitello tonato, gecomprimeerde watermeloen, kruidensalade 

~

 

 

krokante Sint-Jacobschelpen, botersaus en gedroogde Serrano 

~

 

 

lamskroon, kruidenkorst en asperges

alternatief: rundsfilet in dezelfde bereiding 

~

parfait van rood fruit, crème Suisse, espuma van munt 

~

 

€ 70

Met champagne Vély Prodhomme wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 96

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 96

 

Escoffier

Deze menu serveren we van 1 mei tot 23 juni

Op 1 mei serveren wij uitsluitend het Escoffier menu.

 

remoulade van kreeft en granny Smith

~

coquilles met krokant spek en tomaat

~

lamskroon onder kruidenkorst, asperges, (alternatief ossenhaas)

~

geroosterde perzik, spongecake en chocoladeganache

~

€ 70

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 96

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 96

 

Gourmand

 

Deze menu serveren we van 1 mei tot 23 juni.

Op 15 en 16 juni zijn we uitzonderlijk gesloten.

 

asperges, gerookte zalmsnippers
of 

avocadotaartje, gerookte eend, balsamico dressing 

~

speenvarkenrug, Torhoutse mosterd
of  

gegrilde makreel met spinazie, saffraansaus 

~

à la minute vanille-roomijs met verse fruitsalade
of 

chocolade moëlleux met rood fruit 

~

Prijs € 54

Aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78

 

Gourmand

Deze menu serveren we van 1 mei tot 23 juni

Op 1 mei serveren wij uitsluitend het Escoffier menu.

 

Panna cotta van witbier/ kokos/ gerookte zalm

of

Tartaar van kalf/ tempura van gamba

~

Stoofpotje van wildzwijnbout

of

Zeebaars met bloemkool/ kappertjesroom en gebrande boter

~

Ijstaartje van vanille/ mango en chocolade

of

Ijsgekoelde soufflé “Disaronno”

~

€ 54

Met aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78

kreeft

een volledige kreeft (800gr) per persoon, enkel op reservatie

De eerste helft geroosterd met botersaus

De tweede helft "Thermidor", basmatirijst

Kolonel (limoensorbet, wodka en munt)

Prijs van dit menu € 95 

met aperitief, geselecteerde wijnen, tafelwater en koffie € 119

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 119

kreeft

zakenlunch

 

lunch, elke werkdagmiddag

Voorgerecht, hoofdgerecht        35

Met aangepaste wijn en koffie   50

zakenlunch