

Afhaalmenu
Onlangs werden waren wij betrokken bij een verkeersongeval met breuken en letsels voor ons beiden als gevolg. Ondertussen werden we opgelapt, maar zitten nu volop in intensieve revalidatie. Het restaurant is tijdelijk gesloten, we voorzien terug te openen in november, zowel voor reservaties als voor traiteur. De exacte openingsdatum zullen we communiceren via onze website.
Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We vragen je graag om je bestelling 14 dagen op voorhand door te mailen. Je bestelling is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse 14 dagen voor afhaaldatum. Bij de overschrijving graag deze mededeling toevoegen: je naam, datum van afhaalmoment en menukeuze. Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693
Hapjesbord € 8
3 verfijnde hapjes, chef's choice.
~
Afhaalmenu oudejaar / nieuwjaar € 65
compositie van zeeduivel, Serrano en Parmezaanschuim
Fazant 'Fine Champagne', cranberrycompote, dauphine aardappelen.
Panna cotta van Champagne, tartelette van tropisch fruit
Afhaalmenu
Dit menu serveren wij van 18 februari tot en met 13 maart
drie bereidingen van ganzenlever peperkoeken hartjes, clementine-olie
~
skrei kabeljauw gelakt met gember, mangosalsa
~
de onweerstaanbare Pluma Iberico, geroosterde groene asperges, Rattes Du Touquet
~
een kussen van witte chocolade met crispearls en daarop een glanzende parfait amour
~
€ 74
Met champagne Didier Michel wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98